31.12.12

2012 årsresumé

Januari
De första dagarna av 2012 tillbringade jag i Cypern med mina föräldrar. Fotade en massa, besökte en marknad, spelade tennis och åt god mat. Besökte även Amsterdam på hemvägen. 

 


Hemma var jag med i en fotokurs, och lärde mig en hel massa saker! Fotade sjukt mycket, mest ute i naturen.

Februari
Fotade vatten, hade en photoshoot med en kompis, tillbringade tiden med vänner, längtade efter värme och hade en massa skoljobb



Mars
Fick dille på att fota fåglar, shoppade second hand och köpte en jacka som jag ångrade i efterhand. Fotade med en kompis, och köpte en massa kläder i underbara pastellfärger och hittade en sjukt snygg backpack i en second hand butik.



April
Fick en tidig födelsedagspresent, som var den bästa jag hittills fått också! En resa till London ♥
Kom hem med nästan 600 bilder och en fullproppad kappsäck.



Hemma kröp jag omkring i skogen och fotade tusentals blåsippor. Hade en hel del porträttfotograferingar också.

Maj
Firade första maj med en vän, fyllde år och firade det med kompisar. Hade på mig läderjackan (♥) nästan varje dag och köpte ett par underbara klackskor.




Juni
Skolavslutning, skribaläger, kryssning till Sverige och fotade en häst. Spenderade dagarna på sommarstugan med att läsa böcker, sola en massa och kameran hängde med mig vart jag än gick.




Juli
Gjorde två par shorts och en väst, njöt av sena sommarkvällar på stugan, fotade tågräls och en massa naturbilder och skaffade äntligen Ray-Bans med styrkor ♥






Augusti
Ville att sommaren aldrig skulle ta slut, klippte håret, började skolan igen och fotade systern med hennes gitarr och en klasskompis. Blev konfirmerad i slutet av månaden.



September
Grannen lånade ett objektiv och några filter till mig och jag fotade med de. Läxorna tog upp halva kvällen och jag lärde mig ett och annat.




Oktober
Första frosten, en massa fotande i skogen, fotade lite självporträtt, blev beroende av Pretty Little Liars och How I met your mother.



November
Hade en bra prao, fick fota i butiken och började tycka om latte. Försökte lära mig att dricka te, tittade på någon tvserie så fort jag hade tid över och huvudet var fullt av läxor, prov och andra problem.



December
Vintern kom över en natt ungefär. Bakade peppakakor, köpte julklappar och en underbar klänning. Var på Swedish House Mafias konsert ♥ Fick äntligen jullov och firade julafton med släktingar.




Här har ni mitt år 2012! Har både varit ett bra och ett dåligt år, jag hoppas på att 2013 blir bättre :)

1 kommentar:

Vill du lämna en kommentar? Det skulle betyda mycket för mej. ♥ Kontakta mej antingen här på bloggen eller så kan du skicka ett mejl till prickigtrandigt@gmail.com